Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 17.Bölüm İzle

Bugünün Saraylısı 17.Bölüm İzle

Sponsorlu Bağlantılar

Bir Bugünün Saraylısı daha sona erdi.Bugünün Saraylısı Son Bölüm Özetini aşağıda bulabilirsiniz.


Bugünün Saraylısı 17.Bölüm Özetini ve bölüm hakkında görüş ve düşüncelerimizi siz değerli Bugünün Saraylısı İzleyicileri için paylaşıyoruz.

Bildiğimiz gibi geçen hafta yayınlanan  Bugünün Saraylısı Son Bölümde Bugünün Saraylısı İzleyicileri bir süpriz ile günü kapatmıştı.Savaş Ayşen'i sırtladığı gibi oradan çıkarıp arabaya atmıştı.Kimselere aldırış etmeden hızla oradan uzaklaşan Savaş ve Ayşen aşk yuvası diyecebileceğimiz çiftlik evine gider.İşte romantik dakikaların yaşanacağı ve bizleri ekranlara kilitleyecek o anların yaşanacağı "AŞK" yuvası tamda burasıdır.Gazetecilerin gözleri önünde resimleride çekinerek bu cesur hareketi yapan Savaş başta annesi olmak üzere tüm sosyete camiasının dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Gözleri Ayşen'den başkasını görmeyen Savaş Bugünün Saraylısı İzleyicilerinde arzuladığı şeyi yapar ve Ayşen'e olan aşkını sonuna kadar haykırır.Ayşen ilk defa bu kadar mutludur.Savaş onunla otururken ağacın altında ona bir kez daha ve en içtenliğinle Seni Seviyorum Ayşen der ve ondan da aynı cevabı duymak istediğini söyler.Ayşen mutludur aslında Savaş'ın yola geldiğini düşünür ve dediğimiz gibi çok mutludur.Ve Ayşen o sihirli kelimeleri söyler.Ben hayatımda 2 erkek sevdim birisi çok kızsam da babam ve sen Savaş Seni Seviyorum  der.

İşte bu onlar için yeni bir başlangıç olacaktır.O kadar intikam entrikanın arasında doğan bir AŞK ama yinede dediğimiz gibi Savaş'ın artık intikam hevesinden vazgeçmesi gerekir.Bu mutluluğu baltalayacaklar olacaktır.Özellikle Bugünün Saraylısı 17.Bölümde avukat Savaş'ın söylemesine rağmen Ayşen'in geçmişini didiklemek istemektedir.Öğreneceği şeyler bu mutlu anların habercisi olabilir mi? Ayşen Ata Bey'in kızı ve bunun Savaş öğrendiği zaman nasıl bir tepki olacak.Ortalık nasıl karışacak ? Savaş annesi tarafından devre dışı mı bırakılacak şirketlerin başına geçmesi nasıl bir etki yaratacak ? Bunların bütün cevapları için Bugünün Saraylısı 18.Bölüm 15 Mart akşamı alacağız.

Bugünün Saraylısı Fan Sitesi
Sitemizde yayınlanan bölüm videosu Resmi site olan  www.atv.com.tr adresinden Embed kodu vasıtası ile sitemizden yayınlanmaktadır.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder